Za dwa dni na Kasztelańskiej dopiero będzie tych od EPI. Lepiej omijać te okolice z daleka
W sobote mam przyjechać mame odwiedzić bo mieszkam w drugim końcu Polski. Widziałem reklamę kurtek mówię w Pt jest Lidl pójdę może jakaś sobie kupie( ta gdzie mieszkam blisko lidla nie ma) ale po tym co widze moge sobie darować odwiedzenie sklepu hehe
ale wy wielcy Piotrkowianie macie beznadziejną mentalność, bardziej wiejską niż ludzie mieszkający na wsiach. Własnie tacy jak wy cofają tą Polske w rozwoju, typowe cebulaki a ty "chłopek" to już całkowicie.) Co z tego że ktoś przyjeżdza do miasta z okolicy? Ma zakaz bo jest ze wsi dlatego ma zakupy robić w małym sklepiku sąsiadki o metrazu 2x2?? POMYŚL ZANIM COŚ NAPISZESZ. A idąc z tematem trochę dalej niż to, ty mały blokersie w dresie z adibasa bo pewnie tak jest, skoncz szufladkować ludzi kierując się swoim pieprzonym widzi mi się :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!